Herinde kan du læse om mit arbejde som terapeut, lad dig inspirere og kontakt mig endelig for yderligere oplysninger, hvis du har spørgsmål.

Hvorfor egentlig gå i terapi?

birthe hest 300Når du har arbejdet med dig selv i terapi, vil du ikke længere blive fanget i dine mønstre og usunde handlinger og du kan føle dig mere fri og sikker på dig selv. Det kan være, du har en tendens til at føle dig mindre værd, holdt udenfor, eller føle dig uretfærdigt behandlet og som konsekvens af det bruger du måske en masse energi på enten at ”gennemgå og ransage” hvad der skete, hvorfor modparten gjorde som han/hun gjorde og hvad dit næste ”træk” skal være. Det kan også være du får lyst til at trække dig fra relationen og situationen, for at undgå at det sker igen eller det kan være du bliver irriteret og vred over den behandling andre har gjort mod dig. Det er alt sammen gode pejlinger på, at der er noget der ikke helt er i balance i dit system. Det kan også være, at du bliver ved med at møde den samme type mennesker, f.eks. den urimelige chef, kærester, der behandler dig dårligt, eller venner, der bare suger kraften ud af dig. Så er der rigtig god mening i at gå i et terapeutisk forløb!

I terapien vil vi arbejde med de følelser der opstår i dig og din krop, når du møder din udfordring, vi vil undersøge hvad der ligger til grund for de reaktioner, du plejer at bruge. Derefter vil vi se på, hvad der er lagt i skyggen, altså hvad du engang blev overbevist om, du ikke mere måtte eje, det kan være det var vreden du ikke måtte vise, eller den sårbare del af dig, eller du måtte ikke mere være sådan rigtig glad, når vi har fundet DIN historie og DU har mærket, hvor meget mening det ville give dig, at generobre den del af dig tilbage, så kan du gå ud i verden som et mere helt og frit menneske!

At gå i et terapeutisk forløb kræver kemi med din terapeut, så tag et kig herinde og kontakt mig her hvis du vil høre mere.

Kærligst Christence Kalf