Har du en drøm i maven, som lever i det skjulte? Altså sådan en rigtig stor én -om et bedre liv, et andet arbejde, en anden bolig, en anden partner -ja, en af de helt store som virkelig ville ændre på, hvordan det føles at være dig?

-Er det sådan en drøm, som er så farlig at sige højt, for så kunne det have konsekvenser for dig, hvis nu det faktisk blev virkeligt... For så skulle du give slip på det du kender og du ville stå på gyngende grund, uden at vide hvor du lander? Men alligevel bliver tanken ved med at dukke op og dybt inde i dig ved du godt, at det ville være helt rigtigt for dig?

Sådan havde jeg det for nogle år siden, da jeg besluttede mig for at læse til psykoterapeut -jeg havde et godt lederjob, god indtægt og gode fremtidsudsigter ... men alligevel var jeg nødt til at følge min intuition -på trods af alt det jeg havde!

Mange gange har jeg været i tvivl, men hver gang har min mavefornemmelse hjulpet mig til at fortsætte og jeg har ikke fortrudt! Idag kan jeg kalde mig færdiguddannet psykoterapeut og det føles SÅ godt! Det er nemlig sådan med intuition, at det altid fører noget godt med sig, når man følger den...

Hvad er din drøm -og hvor længe vil du vente med at udleve den?

Jeg ønsker dig alt det bedste med at følge DIN vej

Kærligst Christence