• 1

Er ferien ved at være ovre og hverdagen truer?

Har du følelsen af at ferien var alt for kort, at du jo kun lige var kommet ned i gear og nu allerede skal på arbejde igen, med udsigten til et halvår uden kærkomne helligdage i ny og næ.... Så er det måske tid at overveje om du er det rette sted, rent arbejdsmæssigt. Måske er det nu, du skal få gennemført de ændringer, små som store, som du har gået og drømt om og inderst inde ved er bedst for dig -for at skabe dig et sundere arbejdsliv eller kombination af arbejdsliv og familieliv?

Det kan også være, at sommeren og især ferien har givet dig en underlig "tom" fornemmelse indeni, en følelse af at noget mangler i dit liv, når du for eksempel har set andres glade ferieopslag på facebook -og det har givet dig et stik af ensomhed, selvom du har mange mennesker omkring dig og udadtil ikke fremstår ensom?

Måske har du brugt ferien til at fundere over, om du er det sted du ønsker at være i dit liv? Det er altid en god idé at respektere det, du har mærket inderst inde i en rolig periode, det kommer som regel et dybere sted fra, end det du med dit travle "intelligente" hovede har tænkt dig frem til, må være det bedste for dig. Der er måske noget, der kalder på ændringer i dit liv sådan helt overordnet?

Der kan ligge helt fundamentale blokeringer til grund for, at du har budt dig selv det liv, der har ført dig til der, hvor du er nu, men heldigvis er det aldrig for sent at tage sig af det, som kalder på at blive taget sig af!

Alle fortjener et liv, med indhold og glæde -og hvis det mangler, så må du ændre noget!

Jeg ønsker dig en god start på eftersommeren - Kærligst Christence