Jeg er stadig helt høj af weekendens NaturTreat, hvor deltagerne virkelig brugte naturen og hestene og hinanden til at komme i dyb kontakt med sig selv -og forløse de blokeringer, som lå i vejen for et mere autentisk liv -og sikke smukke processer -læs her, hvad en af deltagerne skriver om hendes oplevelse:

 ”Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i lignende arrangementer, for det giver virkelig stof til eftertanke. Jeg fandt lidt dybere ind i mig selv med hjælp fra det samarbejde der var med Christence og hendes heste. Det var en helt ubeskrivelig skøn weekend med tårer og indsigter og en bedre forståelse.

Jeg har lært at der skal ”flere omgange” til, for at bearbejde de dybere ar, som der er i min krop. Jeg har lært at det er endnu mere vigtigt for mig at stå ved mig selv og at jeg gerne må nyde frem for hele tiden at yde -og at jeg gerne må vælge mig selv til.

Jeg var dybt fascineret af hvad heste kan gøre for én og hvor meget de har at give. Det samarbejde der er mellem menneske og hest, det er helt utroligt hvad den følelse har gjort ved mig siden.

Jeg har lært at jeg ikke er den eneste i verden, der har det som jeg har det. Jeg har lært at tyde andre ved blot et blik og uden ord, -hvor er vi mange der ligner hinanden.”

 Udover deltagernes egen læring og indsigter betød det også noget for dem, at de kunne spejle sig i andre øjne undervejs i processerne. Det har også været en vigtig del undervejs på min egen rejse, at der var vidner, der så -og genkendte, hvad jeg stod i.

-Vi såres i relationer og vi heler i relationer!

Jeg vil samle indtrykkene fra weekenden og jeg kan mærke, at det bygger op til et nyt tiltag, jeg vil ikke afsløre endnu, hvad det bliver -men det er under tilblivelse kan jeg mærke!