Jeg har fået denne skønne tilbagemelding fra Iben, som har været til to hestesessioner hos mig, hun beskriver meget fint, hvorledes noget slipper når man er sammen med hestene -og hvordan to sessioner ikke er ens:

”Som barn var det min hund jeg hentede kræfter hos, når verden var svær at håndtere. Min mor fortalte, at hun plejede at sætte sig i krybben hos Maren (deres arbejdshest), når hun var ked af det som barn. Så vi ved det jo godt - dyr har helende evner. Så da jeg fik mulighed for en session med Christence og hendes heste overvandt jeg min nervøsitet for hestene, min mentale tilstand efter voldsom sygdom var værre end min skræk for de store dyr!

Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Før jeg kom, var blot tanker om min mave nok til at tårerne trillede - efter min session kunne jeg trække vejret ned i maven og gennemføre en bodyscanning uden tårer -og det føltes så godt ovenpå måneders angst, nervøsitet og bekymring!

Christence havde lukket Spirit (Irish Cob - en kraftfuld hingst på størrelse med en islænder men mere kraftfuld) og de 2 shetlandsponyer Mutti og Sorte ind i en lille indhegning. Hun lavede en kort bodyscanning med mig hvorefter jeg skulle fokusere på det sted, der havde brug for det og gå ind til hestene. Det var Spirit der tog fat, skubbede mig voldsomt i maven og stampede kraftfuldt i jorden. Jeg blev helt bange, men fandt tilbage til mig selv med Christences hjælp. Efter mere arbejde fra Spirit kom en forløsning og derefter trådte Mutti og Sorte til og varmede mig med deres rolige energi. Jeg var ikke helt den samme da jeg gik - selvom der stadig sad lidt fast, havde den største tunge følelse i maven forladt mig.

Jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for at arbejde med Spirit, Mutti og deres fæller. Jeg har besøgt dem en gang siden, til en meget roligere og stadig livgivende oplevelse (billede herunder) -og jeg vender tilbage snart igen! Hvad vi intuitivt ved som børn kan vi stadig bruge som voksne. Tak Christence for din blide guidning undervejs og til de dejlige heste for at være villige til at dele deres energi med mig!”

_____

Er du også klar til at tage et stort skridt på din udviklingsvej, slippe angsten, eller noget helt andet, som fylder i dig og begrænser dig i din frie udfoldelse, så er hestene eminente hjælpere. Men du må for en stund slippe hovedet og mærke efter i kroppen, det lover jeg at både hestene og jeg hjælper dig med i sessionen -er du blevet nysgerrig, så læs mere på min hjemmeside her: http://www.christencekalf.dk/session-med-hest