• 1

Hestene og naturen giver ro i kroppen

”Sikke en grounded pige vi fik hjem!” skriver en af mødrene til de unge piger fra ressourceforløbet, der startede i tirsdags.

Hestene og naturen har en helt særlig indvirkning på de unge piger -ja faktisk på alle mennesker, for naturen har stadig sin grundindstilling af ro og tillid til at alt er som det skal være, og det er vi mennesker ved at være komme så langt fra i al vores gøren og stræben, derfor gør det så stort et indtryk på os, når vi endelig oplever den -roen! Den følelse af samhørighed med alt omkring os, som kommer, når vi slipper tankerne og lander dybt i krop og følelser og sætter tiden på uendelig.

Det er faktisk først når vi er landet her, dybt i os selv, sansende krop og følelser, at intuitionen kan ”nå os” og med intuitionen mener jeg den dybe viden, om hvad som er sandt lige nu -og hvad der kalder på at blive taget som det næste skridt, kommer tydeligst igennem til os – den kan vi nemlig ikke høre, når vi er i det daglige tankemylder i hovedet.

Hver gang jeg får en ny klient herud, siger de ”sikke dog et dejligt fredfyldt sted” og ja, mit sted er et helt særligt sted, det var samme oplevelse jeg havde, da jeg så stedet første gang -her er en helt fuldstændig vidunderlig fin energi. En slags uspolerethed… På en måde er noget også uspoleret herude, jorden er fredet, træerne gamle og bækken og de gamle spor efter mosen fortæller om en gammel historie, hvor området havde et helt andet liv -og hestene, ja de var ikke vant til mennesker da jeg købte stedet. De fleste af dem var faktisk bange for mennesker, derfor gør det også så stort indtryk på mig, når de bare tilvælger klienterne eller de unge piger og deler ud af deres ro og healende energi. Hvorfor skulle de gøre det, hvis det ikke var for en dyb forståelse af naturligheden i ”kærlighed til alt som er og dem som behøver”. Vi kan virkelig lære af dyrene, jeg mener de er vores største læremestre, men det er et andet skriv, som jeg vil dele med dig en anden dag.

– men stedet herude er langt fra det eneste sted man kan opleve roen, det kan man alle steder i naturen. Problemet er måske snarere at vi er nødt til at sætte tid af til at komme ud i den og mærke samhørigheden med naturen.

Hvis du kan kende følelsen af at noget får adgang til dig, når du opholder dig længe nok i naturen, men også kender det med, at det er svært at få sat tid af til det, så tilbyder jeg at hjælpe dig med at komme et spadestik dybere i dig, ved at dele mit sted og mine hestes skønne energi med dig søndag den 28. april – en hel dag, hvor jeg guider dig i kontakt med dig selv og hjælper dig via øvelser med hestene, til at komme dybere i din sandhed og de næste skridt din sjæl kalder på at du tager.

Læs mere ”Naturens kraft – katalysator til din vækst” her:

http://christencekalf.dk/kurser/begivenhed/39-naturens-kraft-katalysator-til-din-vaekst

Kærlig hilsen Christence