• 1

Naturens Kraft - katalysator til din vækst

Fra April 28, 2019 10:00 indtil April 28, 2019 16:30
Kategorier: Kurser
Hits: 1545

Naturens Kraft - katalysator til din vækst

Søndag den 28. april kl 10.00 - 16.30
på Gl. Ryevej 20, 8740 Brædstrup

Er du et sted i livet, hvor der er brug for forandring, men du mangler modet til at gøre det din sjæl kalder på, eller du er usikker på hvad dit næste skridt skal være, så er denne workshop det helt rette for dig!

Du medbringer din problematik og kommer dybt omkring emnet igennem indsigtsfulde guidninger og meditationer i den kraftfulde natur her på stedet. Vi arbejder med fænomenologien der opstår når hestene spejler de blokeringer, det er tid at forløse, for at du kan sætte dig selv fri. Du kommer nærmere dit autentiske jeg og derfra vil svarene være tilgængelige og du vil mærke hvad der er sandt for dig.

Naturen er virkelig gavmild og healende om foråret. Kom og lad dig synke ind i naturens visdom og lad den være din læremester.

"Vi må finde ind til kernen i os selv, så vi kan holde balancen i livet"!

Forbered dig på en dag med dybe indsigter og svar du ikke kan overhøre! Dagen vil foregå udenfor, så husk praktisk tøj, der passer til vejret! Vi arbejder fra jorden, så du kommer ikke op på hestene og sidde -og iøvrigt behøver du slet ingen forkundskaber at have med heste.

Prisen er 950,- som betales via mobile pay 600906 og tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsudfoldelse i pagt med den du inderst inde er.

Kærligst Christence Kalf
Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut og Coach, samt Systemisk Familieopstiller
www.christencekalf.dk

-Mit ønske er, at hjælpe mennesker til større autenticitet og robusthed gennem nærvær i naturen.


 

horsesidea