• 1

Systemisk Familieopstillingsweekend november (udsolgt)

Fra November 16, 2019 10:00 indtil November 17, 2019 16:30
Kategorier: Kurser
Hits: 379

Det er vildt, hvad der kan ”slippe én” efter en systemisk opstilling. Lene, der fik en opstilling på, starter med at sige ”Det kan simpelthen ikke passe, at der ikke skal mere til…” og beskriver det derefter således: ”jeg når at stoppe mig selv, inden jeg skælder mig selv ud og jeg er blevet ligeglad med min mors misbilligelse!”.

Men det kan godt passe, det er nemlig præcis sådan det føles, når noget dybt i én giver slip -og ændringen sker med det samme! Fordi vi arbejder med energi, så kan forandringerne ske med det samme, dybt i det systemiske lag og har direkte indvirkning på celleplan. Lene skrev glad tilbage efter en uge ”Selv mine børn har bemærket forandringen!!”.

Når tidligere generationer har ekskluderet det, der var svært -sorg -skam -overgreb -ulykkelig kærlighed eller andet som var så ubærligt, at man lukkede ned for at mærke det i stedet for at bearbejde det, så bliver næste generation bærere af de følelser og overbevisninger, som ikke blev inkluderet og fik sin plads.

Børn er enormt loyale med deres forældre og vil bære deres smerte, for enhver pris - i kærlighed til deres forældre, derved kan en sådan oprindelig smerte bæres i flere generationer. Man er ikke længere bevidst om hvad den oprindelige følelse var, men ser i stedet symptomerne, som kan være angst, lavt selvværd, depression, spiseforstyrrelser eller endda fysiske sygdomme. Det er derfor vigtigt at få forviklingerne op i lyset, så tingene kan få sin rette plads -altså der, hvor de har oprindelse -i stedet for hos efterfølgende generationer, først da falder der ro i systemet.

Det kan også vise sig som manglende drive til at få gjort de ting, man ved er godt for en selv, f.eks det karriereskift, som man inderst inde godt ved, er nødvendigt, eller at få taget det nødvendige skridt for at forlade den partner, som dræner mere end gavner. Det kan vi også arbejde med i en opstilling! Det vil vise sig meget tydeligt, hvor energien siver ud.

Vi arbejder fænomenologisk med levende repræsentanter i en opstilling og du vil opleve store indsigter, både som repræsentant og som den, der har en opstilling på. En opstilling kan ændre den grundlæggende følelse i dig, som begrænser dig i din frie udfoldelse, derfor er dette et stykke vigtigt arbejde, som jeg er meget ydmyg over at facilitere.

Jeg tilbyder 8 deltagere muligheden for at få sin egen opstilling på, i løbet af weekenden den 16. + 17. november, begge dage fra kl. 10.00 - 16.30. Det foregår på Gl. Ryevej 20, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup. Pris i alt for weekenden 950,- kr. (du binder dig til begge dage). Husk hvis du deltager i 2 familieopstillingskurser i 2019, så får du 20% på det 2.

Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betaling på mobile pay 600906. Det kræver ingen forudgående kendskab til Systemisk Familieopstilling at deltage.

Dorte Eldrup, Psykoterapeut skriver:

Und dig selv et forløb hos Christence og mærk, hvor meget der kan frisættes, hvor stort et hjerte, der banker for familieopstillinger og hvilken høj faglighed, der ligger bag”.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsudfoldelse.
Kærligst Christence

Ps: Hvis du har beundret det flotte foto af rådyrene, så kan du se mere fra Kim Henriksens hånd på: https://kimhenriksen.zenfolio.com


 

horsesidea