• 1

Systemisk Familieopstillingsweekend januar

Fra Januar 25, 2020 10:00 indtil Januar 26, 2020 16:30
Kategorier: Kurser
Hits: 358

Har du gået med noget på hjerte, som du ikke har fundet modet til at komme ud med -en drøm, et jobskifte eller andre store skift i dit liv, så er det måske nu det skal stå sin prøve i en opstilling -hvordan ville det rent faktisk tage sig ud, hvis du bare gjorde det?! – vi vil kunne tydeliggøre hver forhindring du sætter op for dig selv og arbejde med at fjerne dem, så du kan leve et mere frit og livfuldt liv.

Det kan også være at du er blevet bærer af det, som tidligere generationer har haft svært ved at kapere -det som var svært -sorg -skam -overgreb -ulykkelig kærlighed eller andet som var så ubærligt, at man lukkede ned for at mærke det i stedet for at bearbejde det, så bliver næste generation bærere af de følelser og overbevisninger, som ikke blev inkluderet og fik sin plads.

Børn er enormt loyale med deres forældre og vil bære deres smerte, for enhver pris - i kærlighed til deres forældre, derved kan en sådan oprindelig smerte bæres i flere generationer. Man er ikke længere bevidst om hvad den oprindelige følelse var, men ser i stedet symptomerne, som kan være angst, lavt selvværd, depression, spiseforstyrrelser eller endda fysiske sygdomme. Det er derfor vigtigt at få forviklingerne op i lyset, så tingene kan få sin rette plads -altså der, hvor de har oprindelse -i stedet for hos efterfølgende generationer, først da falder der ro i systemet.

Det kan også vise sig som manglende drive til at få gjort de ting, man ved er godt for en selv, f.eks det karriereskift, som man inderst inde godt ved, er nødvendigt, eller at få taget det nødvendige skridt for at forlade den partner, som dræner mere end gavner. Det kan vi også arbejde med i en opstilling! Det vil vise sig meget tydeligt, hvor energien siver ud.

Vi arbejder fænomenologisk med levende repræsentanter i en opstilling og du vil opleve store indsigter, både som repræsentant i andres opstillinger og som den, der har en opstilling på. En opstilling kan ændre den grundlæggende følelse i dig, som begrænser dig i din frie udfoldelse, derfor er dette et stykke vigtigt arbejde, som jeg er meget ydmyg over at facilitere.

Jeg tilbyder 8 deltagere muligheden for at få sin egen opstilling på, i løbet af weekenden den 25. + 26. januar, begge dage fra kl. 10.00 - 16.30. Det foregår på Kirstinelund Udviklingscenter, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg (kun 1 km fra motorvejsafkørsel Skanderborg S). Pris i alt for weekenden 1.295,- kr. (du binder dig til begge dage).


Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betaling på mobile pay 600906. Det kræver ingen forudgående kendskab til Systemisk Familieopstilling at deltage.

Dorte Eldrup, Psykoterapeut skriver:

Und dig selv et forløb hos Christence og mærk, hvor meget der kan frisættes, hvor stort et hjerte, der banker for familieopstillinger og hvilken høj faglighed, der ligger bag”.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til større livsudfoldelse.
Kærligst Christence

Certificeret Systemisk Opstiller/Familieopstiller og Integrativ Krops -og Psykoterapeut

 

horsesidea