• 1

Systemisk Opstillingsweekend juni

Fra Juni 13, 2020 10:00 indtil Juni 14, 2020 16:30
Skrevet af Super User
Kategorier: Kurser
Hits: 115

Jeg inviterer igen til et weekendkursus med opstillinger, der handler om at slippe det som er tungt at bære på. Det kan være selvdestruktive handlemønstre, nedsættende tanker om dig selv eller fysiske symptomer som kalder på en forløsning.

Opstillingsarbejdet med at forløse transgenerationelle forviklinger, som du uvidende kan være blevet bærer af, foregår ved hjælp af repræsentanter, som kan mærke hvorledes det føles at være i opstillingen og derfra kan arbejdet med at heale og møde de behov og følelser, som var gemt væk, begynde. Det er altså ikke nødvendigt at kende grunden til symptomet, det vil vise sig i opstillingen.

Har du gået med noget på hjerte, som du ikke har fundet modet til at komme ud med -en drøm, et jobskifte eller andre store skift i dit liv, så er det måske nu det skal stå sin prøve i en opstilling -hvordan ville det rent faktisk tage sig ud, hvis du bare gjorde det?! – vi vil kunne tydeliggøre hver forhindring du sætter op for dig selv og arbejde med at fjerne dem, så du kan leve et mere frit og livfuldt liv.

Susanne skriver: ”En weekend med familieopstilling er for mig en weekend fyldt med kærlighed. Der har været forløsninger, sande indsigter, frisætning af tung energi og ikke mindst smukke oplevelser.”

Der er virkelig meget støttende energi i rummet, for hjertet blødgøres i oplevelsen og forståelsen af andres smerte og derfor opstår der et fortroligt rum, hvor der opleves stor varme.

Jeg har faciliteret gruppeopstillinger i 4 år og elsker arbejdet med at hjælpe mennesker til større livsudfoldelse, gennem frisætning af det som er svært. Faktisk er der ikke ret meget andet, der giver mig så stor mening, end netop dette arbejde.

Kom og vær med, der er kun 8 pladser, til gengæld er du sikret at få en opstilling på (hvis du ønsker det). Der er god tid til at dele indsigter og lande det, som evt. dukker op. Der kræves absolut ingen forkundskaber -kun et ønske om at bevæge dig i en mere fri retning.

Det foregår i weekenden den 13. + 14. juni på Gl. Ryevej 20, 8740 Brædstrup, begge dage fra 10.00 – 16.30. Tilmelding foregår på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. prisen er 1.295,- og overføres til mobile pay 600906, eller konto Reg. 7241 konto 1268716

Kærlig hilsen

Christence Kalf
Certificeret Systemisk Opstiller og Reg. Psykoterapeut

 

horsesidea