• 1

Systemisk Familieopstilling -slip de selvdestruktive mønstre

Fra Maj 08, 2021 10:00 indtil Maj 09, 2021 16:30
Kategorier: Kurser
Hits: 2181

Selvdestruktive mønstre er noget af det, der virkelig kan holde dig langt væk fra lykken -og det liv i flow og kærlighed, som du drømmer om. Et selvdestruktivt mønster kan komme til udtryk på mange måder, det kan f.eks. være:

  • Du prioriterer dig selv lavt, i forhold til andre mennesker (kolleger, partner, børn)
  • Du fortæller dig selv, at du ikke er dygtig nok, værdig nok, eller elskelig nok
  • Du ikke synes du fortjener bedre
  • Du længes efter forandring, men ikke tør tage springet, fordi… (indsæt selv resten af sætningen)
  • Du frygter folk vil dømme dig, hvis du ændrer på din måde at være på, så derfor lader du hellere være
  • Det kan også være at dit selvdestruktive mønster er mere i handling, end tanker, ved at du f.eks. overspiser, overtræner eller overgør noget andet, som f.eks. arbejde og aldrig under dig selv ro til at restituere.

Når de selvdestruktive mønstre styrer dig, så fratages du din mulighed for at handle egenkærligt og tilvælge de gode ting i livet. Du føler dig nærmest fanget i en måde at være i verden på, som forhindrer dig i at opnå det gode liv. Det føles trangt, tungt og utilfredsstillende.

Det kan være et tegn på, at du er bærer af en trans-generationel byrde som slet ikke er din, men som dine udfordringer er et symptom på. Måske har du ubevidst kopieret en af dine forældres måde at være i verden på. Det kan også være, at der er hændt noget i dine forældres/bedsteforældres liv, som har været svært for dem at rumme følelsesmæssigt og derfor er blevet fortrængt, eller der er blevet lagt låg på følelserne. Netop sådanne måder at undgå at håndtere svære hændelser på, kan blive til selvdestruktiv handling i senere generationer.

Når vi arbejder med systemisk familieopstilling, tager vi udgangspunkt i din udfordring og arbejder os igennem lagene. Det har stor effekt når der står levende repræsentanter på gulvet, som kan spejle nøjagtigt hvordan det hænger sammen og du kan mærke når det slipper i din krop! Jeg faciliterer nænsomt og sørger for at du har dig selv med i processen. Der vil løbende gennem weekenden blive samlet op på det som rører sig i deltagerne og du er velkommen til at dele dine indsigter med gruppen, hvis du har lyst.

Der er virkelig meget støttende energi i rummet, for hjertet blødgøres i oplevelsen og forståelsen af andres smerte og derfor opstår der et fortroligt rum, hvor der opleves stor varme.

Und dig selv en weekend med familieopstillinger, I vil være 8 personer i gruppen og du vil få mulighed for at få din egen problemstilling på. Men det er ikke kun i din egen opstilling, at du vil opleve noget slipper. Det kan lige så godt være, når du står som repræsentant i en andens opstilling, du opdager det ræsonnerer med dine egne temaer og hvorledes det giver mening på et dybere plan, at netop du, skulle have denne repræsentation, for at kunne blive klogere på dit.

Jeg har arbejdet med opstillingsgrupper siden 2016 og elsker opstillingsarbejdet, fordi det er et helt andet plan at arbejde på, end det man kan nå med vanlig terapeutisk arbejde.

Marie skriver:
”Det har skabt stor forandring i mig at være med i weekenden. Du er autentisk og empatisk og skaber enorm tryghed i de meget sårbare opstillinger…”

Lene skriver:
”Jeg har prøvet familie opstilling flere gange og bliver hver gang betaget af, hvad det kan gøre. Fra altid at føle behov for at skulle være del af et fællesskab, har jeg fundet ind til min kerne og hviler i mig selv.”

Det foregår i weekenden den 8. + 9. maj på Kirstinelund Udviklings Center, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg, begge dage fra 10.00 – 16.30. Vi overholder alle eventuelle restriktioner, forbundet med corona på det pågældende tidspunkt. Tilmelding foregår på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du oplyser navn, adresse og tel. Så sender jeg dig en faktura, prisen er 1.598,- kr. Betaling sikrer dig din plads og er bindende. Skulle du blive forhindret, uanset årsag, så hæfter du for beløbet. Det betales ikke retur, men du er velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads.

Vær klar til at rykke dig -og slippe de selvdestruktive mønstre, så du kan få mere frihed, kærlighed og flow i dit liv.
Kærlig hilsen

Christence Kalf
Certificeret Systemisk Opstiller og Psykoterapeut

 

 

horsesidea