• 1

Vil du navigere i dit liv, fra et mere autentisk sted i dig, så er en session med hest en rigtig god mulighed for at blive mere autentisk, for du kan ikke ”lyve” eller foregive noget for en hest. Hesten spejler de følelser, som du forsøger at gemme ad vejen –og som du sikkert er blevet rigtig dygtig til at fortrænge. Men de lever stadigvæk i det ubevidste og spænder ben for dig i dagligdagen.

Du behøver ikke være vant til at omgås heste, du skal ikke ”gøre noget” med hesten og heller ikke sidde på den, sessionen foregår fra jorden. Det eneste du skal sørge for, er fornuftigt tøj og fodtøj efter vejret.

Sessionen foregår på folden, med en eller flere af mine heste. Du bliver guidet ned i kroppen, for at mærke, hvad der ligger af blokeringer. Når du er tilstede i kroppen, kan hesten arbejde med dig. I sessionen arbejder vi med at fjerne de blokeringer, som bor i din krop –og hesten støtter processen med sin energi og med sine spejlinger af de følelser, der opstår i dig undervejs. Jeg er med hele vejen og faciliterer processen. Jeg kan ikke fortælle, hvad der vil ske i lige netop din session, fordi vi arbejder med det, der er klar til at blive kigget på –ikke to sessioner er ens.

Efter en session med hest vil du opleve mere kraft, stærkere jordforbindelse og typisk en del efterrefleksion. Du kan booke en enkelt session, eller et forløb, f.eks. 3x med hest.

Du skal afsætte ca. 2 timer til en session med hest.horsehead2