• 1

Jeg tilbyder forløb for stressramte, både til dig som privatperson, men også til virksomheder, som har en stressramt medarbejder.

natureEr du gået ned med stress, eller er du ved at begynde at mærke symptomerne på stress, så skal du tage det alvorligt. Stress er en fysisk tilstand af angst, som har sat hele systemet i højeste alarmberedskab og det ikke blot slider på kroppen, men det får også det område i hjernen, hvor evnen til at tænke klart og se sammenhænge findes, til at skrumpe. Det alarmberedskab kroppen konstant er i, forstærkes så at sige ved at være stresset, derfor kan det være meget svært at komme ud af, hvis du bliver ved med at gøre det du plejer.

Det er vigtigt løbende at afstemme, hvor på stresskurven du er, så du ikke starter for hurtigt op på arbejde igen. Jeg giver dig øvelser og værktøjer til at håndtere dine symptomer, men vigtigst af alt er at vide, at stress ikke er noget ”man lige fixer” –stress er kommet af at hælde for meget på, i alt for lang tid –og det kræver tid og ro at komme af med stress!!

Jeg arbejder med mindfulness/meditation, oplevelser i naturen, nærværstræning, samvær med heste, kropsarbejde og individuelle mestrings-strategier.