• 1

Næste kursus i Systemisk Familieopstilling er den 19. + 20. november 2022 -se mere på min facebook profil

Systemisk Familie Opstilling er en metode til at afdække grunden til stagneret energi i din familie og derfor ret svært at forløse ved almindelig samtaleterapi. Der kan være mange udløsende faktorer til at energien stagnerer, som for eksempel voldsomme hændelser, fortrængning af sorgen over et mistet barn, eller en ikke-udlevet kærlighed, som sætter dybe spor hos efterkommerne -fordi alt er energi og når noget bevidst fortrænges, eller ekskluderes, så lever det alligevel i det ubevidste og laver rod!

Hvordan kan det så give sig udslag i dit liv? Jo det kan være du bærer på en stor vrede, et lavt selvværd eller angst, som i virkeligheden ikke er dit -sådan helt oprindeligt. Det er måske en af dine forældres vrede, lave selvværd, eller angst du er kommer til at bære på, for at udligne ubalancerne i dit barndomshjem. Ligesom det kan være dine forældre gjorde det samme -børn bliver ubevidst bærere af det, som er usagt og ubearbejdet, fordi de mærker energierne tydeligt og ønsker for alt i verden at udligne, så alt forbliver trygt for dem.

Hvad sker der i en opstilling? Du præsenterer mig for din problematik og jeg sanser ind, hvor kernen er, derefter stiller vi det op, enten med figurer eller andet figurativt, hvis du er hos mig i en enesession, eller med levende repræsentanter, hvis du er med på en af mine arrangementer med Systemisk Opstilling. Energierne vil hurtigt komme til stede og vise, hvad næste skridt er og så følger vi det, som træder frem. Arbejder vi med levende repræsentanter vil de fornemme stemninger og få kropslige oplevelser, som vil åbne for det videre arbejde. Jeg faciliterer processen, så tingene får sin rette plads og betydning. Det kan være enormt forløsende og der kan ske store forandringer for klienter efter en session med Systemisk opstilling.

Men behøver det altid handle om familien? Ork nej, det kan være du kommer med ønsket om et hussalg, der ikke rigtig ser ud til at lykkes, et jobskifte du overvejer eller ønsket om at finde den helt rigtige livspartner -alt kan stilles op, eneste krav er, at det tager udgangspunkt i dig selv. Da det er store kræfter vi arbejder med, så jeg går til opgaven med største ydmyghed.

 

Dorte skriver således, efter at have deltaget i Systemisk Familieopstilling:

Nærvær, opmærksomhed, nænsomhed, klarhed og forløsninger!
Det er den korte udgave af mine oplevelser efter 2 forløb på hver 3 aftener hos Christence.

Nærvær: Fordi Christences ufattelige nærvær og tålmodighed giver plads og mulighed for store indsigter og forløsninger.

Opmærksomhed: Fordi der hver eneste gang er 100% opmærksomhed på hver enkelt deltager, og i særdeleshed på processen for den, der får opstillingen på.

Nænsomhed: Et kæmpe hjerte banker med nænsomhed og respekt for alt det, der viser sig.

Klarhed: Christences evne til at se klart og fastholde det, hun sanser. Klarhed for den enkelte, der deltager, både som repræsentant og for den, der har sin proces på.

Forløsning: Hver eneste gang sker en stor forløsning hos deltagerne. Der er gennembrud på gennembrud. Og jeg bliver til stadighed overrasket over det, der bliver tydeligt og oplevet.

Kort fortalt: Und dig selv et forløb hos Christence og mærk, hvor meget der kan frisættes, hvor stort et hjerte, der banker for familieopstillinger og hvilken høj faglighed, der ligger bag.

Dorte Eldrup, Psykoterapeut.